Avantajele pardoselilor epoxidice

f:id:scriudespre:20150306205444j:plain

Pardoselile epoxidice sunt un produs relativ nou aparut pe piata. Acestea constau in acoperirea cu rasina a pardoselii din locuinta sau a altor spatii. Acel strat de rasina creeaza un efect vizual incredibil, unic, care transforma banala podea intr-o adevarata opera de arta.

Pe langa avantajul estetic, acest sistem de pardoseli este recomandat pentru amenajarea spatiilor de depozitare a produselor alimentare, medicale sau chimice, a spatiilor comerciale sau publice, deoarece sunt foarte rezistente si nu numai.

Pardoselilor epoxidice

Motivele pentru care ar trebui sa ne hotaram sa aplicam acest tip de pardoseli sunt nenumarate, avantajele directe fiind impermeabilitatea, lipsa imbinarilor (care impiedica dezvoltarea bacteriilor daca se curata zilnic). De asemenea, sunt antipraf, antiderapante (deoarece contin particule de cuart), sunt rezistente la razele UV, putand fi aplicate si peste pardoselile vechi.

Avantajul suprem al pardoselilor epoxidice il reprezinta faptul ca ingrijirea lor presupune costuri foarte mici. In acest fel, putem face economii financiare consistente.

Utilizand pardoselile epoxidice, se elimina riscul contaminarii aparaturii, a alimentelor, fiind ideale pentru spatiile comerciale, in spitale sau alte locuri publice ce necesita un grad ridicat de curatenie, dar si in spatiile expuse substantelor chimice, deoarece sunt extrem de rezistente chiar si in conditii termice neobisnuite.

Mai mult decat atat, dupa incheierea procesului de polimerizare, pardoselile epoxidice sunt complet inofensive pentru mediul inconjurator.

Pentru mai multe detalii, accesati site-ul www.europlastic.ro, unde veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie, si nu numai.

Pardoselile epoxidice, solutia ideala pentru spatiile speciale.

Daca sunteti in cautarea pardoselilor ideale pentru spitale, clinici, policlinici, farmacii, cabinete medicale (pe scurt, pentru domeniul medical), pentru scoli sau gradinite, pentru magazine sau alte spatii destinate publicului, nu ar trebui sa stati pe ganduri si sa optati pentru pardoselile epoxidice cu WWW.Milucon.ro. Avantajele lor sunt evidente, de la usoara intretinere pana la durabilitatea mare si rezistenta in timp.

De asemenea, efectul creat de aplicarea acestor pardoseli este superb, putand sa captati atentia eventualilor clienti.