Foraje puturi de calitate

f:id:scriudespre:20150303174049j:plain

Procedurile de foraje puțuri sunt diverse și dificile. Alegerea unei echipe este un demers important, deoarece aceasta trebuie să găsească soluții optimizate pentru săpături eficiente, care să găsească surse curate și abundente de resurse.

Tehnici de foraje puțuri

Săparea solului presupune depunerea unui efort considerabil, cu atât mai mult cu cât solul poate fi dur sau uneori este posibil să aibă mai multe roci în componență. Ne putem imagina cu toții care este randamentul unei tehnici manuale în foraje puturi. Demersul este anevoios, de durată și, de multe ori, fără rezultate favorabile, ca să nu mai menționăm pericolul la care se supun persoanele implicate – alunecări de teren, asfixiere etc.

Tehnicile mecanizate sunt mult mai eficiente și mai sigure, ajutând o echipă profesionistă să finalizeze cu rapiditate foraje puțuri dintre cele mai diverse, atât adânci, cât și mai superficiale. Există tipuri diferite de săpare, cu conuri sau tăietoare fixe. Cele fixe, practic nu fac mișcări, însă sapă în adâncime solul, pe când conurile se rotesc pentru a fora. Aceste puțuri pot fi completate pe partea supraterană cu un perete de protecție, atât împotriva împurităților, cât și pentru siguranța utilizatorilor.

În funcție de forma care urmează a fi făcută în sol se va alege și tehnica pentru foraje puțuri. Totodată, și tipul de sol influențează aceste alegeri.

Echipamente foraje puțuri

Există trei tipuri generale de sol: moale, mediu/normal și dur. Aceste caracteristici determină mecanizarea care urmează a fi folosită, mai exact totalitatea echipamentelor și a tehnicilor pentru foraje puțuri. Pe de altă parte, acesta conține componente precum: nisipuri, pietre, argile, calcare, șisturi, roci, dolomită etc.      

Procedurile de foraje puțuri pot fi făcute manual sau mecanizat, costurile fiind variabile în funcție de tipul de tehnică, de la procedee simple la cele sofisticate. Echipamentele noi și, desigur, cunoașterea manevrării acestora cu dibăcie cresc rata de distrugere a rocii și penetrarea solului, precum și șansele pentru găsirea unei surse viabile.

Echipamentele includ utilaje grele, cofraje bine ancorate, pompe de drenaj, pompe pentru betoane. Toate acestea presupun o monitorizare electronică atentă și precisă, care ridică nivelul calității rezultatului final în materie de foraje puțuri.

Foraje puțuri marca Hidrarem

Serviciile de calitate pentru foraje sunt un deziderat greu de atins deoarece necesită utilizarea unei echipe profesioniste, specializate pe aceste domeniu de activitate, cu personal instruit și echipamente practice și productive.

Dispunem de toată gama de echipamente pentru a manageria cu succes lucrările dumneavoastră de foraje puțuri. Accesoriile practice și tehnicile iscusite ne-au sporit eficacitatea și promptitudinea în orice situație de foraj întâlnită de-a lungul anilor de muncă necontenită pe acest domeniu.

Pentru a vă asigura că alegeți cea mai rapidă și rentabilă soluție pentru foraje puțuri, vă invităm la o discuție referitoare la necesitatea unei echipe serioase, care să își ia răspunderea privind întreaga procedură: analiza solului, a posibilității găsirii resurselor căutate, forarea eficientă,  construirea în siguranță a canalului, precum și a zidului suprateran și predarea în stare funcțională, alături de informații despre debitul și calitatea apei. Da, ne considerăm potriviți pentru a ne ocupa în totalitate de proiectul dumneavoastră de foraj!Mai multe informatii vezi pe site-ul : WWW.Foraje-puturi-apa.ro