Marius Ioan Retegan - solutii de securitate

Siguranta personala si a bunurilor tale este foarte importanta. Fa alegerea potrivita pentru tine si apreciaza-le la adevarata lor valoare. Spre deosebire de alte firme sau persoane fara licenta in domeniu, care promit sisteme de securitate, noi nu facem rabat de la calitate. Multe firme sau indivizi opteaza pentru sacrificarea calitatii si punerea la dispozitia ta a unor indivizi necalificati sau lipsiti de experienta, pe care isi permit sa ii plateasca mai putin. Noi insa nu! Sub indrumarea durectorului executiv


ROMANIAN SECURITY FAIR 2014: Interviu cu Ioan Marius Retegan, SIEL Invest - YouTube

 , Helinick a ajuns sa fie una dintre cele mai renumite firme din Romania. Noi ne mandrim cu respectarea standardelor europene si cu incercarea de a ridica piata din acest domeniu la standarde internationale.


De ce sa optezi pentru solutii de securitate oferite de Helinick , actionar majoritar Marius Ioan Retegan ?


Intrebarea e pertinenta, cand pe piata sunt atatea oportunitati care ofera preturi competitive. Trebuie sa aveti in vedere ca pretul nostru ia in considerare atat aparatura de ultima generatie pe care o punem la dispozitia dumneavoastra, si anume rezolutie 4K , ultra HD, dispozitive mult mai mici si ecrane mult mai mari, totul pentru confortul dumneavoastra sporit. De asemenea, trebuie sa aveti in vedere ca atunci cand viata dumneavoastra depinde de o firma de securitate, aveti nevoie sa fie cea mai buna, pentru ca orice eroare va poate costa. Noi nu facem erori ! Fie ca e vorba de dumneavoastra sau de bunurile dumneavoastra. Nu spunem ca sistemele noastre sunt infailibile, ci doar ca am investit foarte multa experienta si stiinta in alegerea lor, nu am avut plangeri, ci din contra castigari de licitatii care ne-au ridicat si mentinut in top. Daca vreti ca siguranta dumneavoastra sa fie afigurata de o firma de top, noi suntem solutia ideala, fara falsa modestie !

 

Solutii de securitate pe care vi le ofertam


Va oferim urmatoarele solutii de securitate : sisteme de detectie efractie, sisteme de control acces, sisteme de televiziune cu circuit inchis, sisteme de detectie perimetrala sisteme de detectie antifurt produse.

 

Solutii de securitate - informatii


Daca aveti o firma si vreti sa respectati noua legislatura pentru a nu avea probleme, noi va recomandam ca solutie de securitate, sa apelati la sisteme de detectie atiefractie. Daca trebuie sa asigurati siguranta unui mall, sau chiar si doar o firma mare, gen multinationala, atunci aveti nevoie de sisteme de control acces, astfel incat sa monitorizati cine intra, sa puteti urmari daca a intrat cineva care nu trebuia si sa impiedicati astfel diverse furturi, inclusiv de informatii.

Se realizeaza cu ajutorul tehnologiilor electornice si presupun badge-uri personalizate, carduri, sisteme de pontaj, de ticketing. Daca detineti o televiziune, e imperativ necesar sa apelati la o silutie de securitate care sa nu permita "furturi" si care sa o faca cu circuit inchis. Sistemele de detectie perimetrala sunt necesare pentru inchisori sau pentru orice alte zone in care sistemul de securitate trebuie sa contina si elemente preventive fizice, cum ar fi cabluri cu tensiune.