Salon tattoo un loc unde se naste arta

 

f:id:scriudespre:20141127232347j:plain

De obicei, o persoana care isi face un mic tatuaj pe corp isi zice: gata, unul imi este de ajuns. Insa se intampla ca, dupa un timp, se intoarce in acel salon tatto, pentru a-si mai face un altul. Iar istoria se tot repeta.

Tatuajele sunt peste tot acum, sunt chiar privite cu respect, desi inainte erau asociate cu marinarii, puscariasii sau membrii unei bande. Astazi, in America, de exemplu, unul din cinci adulti marturiseste ca poarta un tatuaj pe corpul sau.

Fie ca e un desen, alb negru sau colorat, fie ca e vorba doar de cuvinte scrise, pe corp, tatuajul este la moda de ani buni si se pare ca va mai fi pentru mult timp de acum incolo.

Salon tattoo, din ce in ce mai vizitat de clienti

Nu exista statistici exacte care sa spuna cate persoane au un singur tatuaj si cate au ales sa poarte pe corpul lor mai mult decat unul, insa e cert faptul ca tinerii, si nu doar ei, apeleaza mereu la un salon tattoo din dorinta de a-si exprima personalitatea si a iesi in evidenta purtand un desen expresiv pe piele. Creatorii de tatuaje spun insa ca multe persoane care le-au trecut pragul odata se intorc pentru a repeta experienta, dorinta de a avea un tatuaj nou devenind o necesitate pentru ei. Daca privesti inapoi, la formatiile de heavy metal din anii 80, vei gasi doar cateva staruri ale rock-ului acelor vremuri care purtau tatuaje, acum insa poti intalni in orice loc indivizi care poarta un tatuaj pe mana sau pe gat.

Dupa un tatuaj, de multe ori urmeaza al doilea, intr-un salon tattoo

Nu se poate vorbi chiar de o dependenta in cazul tatuajelor, desi multi dintre cei care au apelat prima data la o astfel de operatie vin si a doua oara, chiar daca initial isi spuneau ca un singur tatuaj este suficient. De obicei, cand fac al doilea pas, sunt mult mai atenti la alegerea pe care o fac, deoarece de data acesta sunt mai constienti de ceea ce inseamna aceste intepaturi de ace. De data aceasta deciziile nu mai sunt pripite, durerea este si ea o bariera in sine, iar constientizarea faptului ca un tatuaj este ceva permanent este mai mare. Totusi, care este motivul pentru care persoanele care si-au dorit initial un singur tatuaj se intorc din nou la un salon tatto pentru o alta operatie de acest gen, nimeni nu-l stie.

Ce trebuie sa faci inainte de a merge la un salon tattoo

Cel care-si doreste cu disperare un tatuaj pe corp, ar trebui sa se consulte mai intai cu cineva care a trecut deja printr-o asemenea experienta, pentru a afla ceea ce el nu stie despre o aceasta operatie. Apoi, este indicat sa viziteze mai multe saloane de tatuaj, sa consulte ofertele, sa le cunoasca portofoliile, avizele medicale si sa-si faca o idee despre masurile de igiena si de prim ajutor, dupa care sa aleaga acel salon tattoo pe care-l considera cel mai adecvat cerintelor sale.